У Харкові восьмирічний хлопчик з друзями гуляв по дамбі, проте оступився, скотився вниз по бетонному схилу і впав у воду.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що троє дітей гуляли по місцевій дамбі, проте в певний момент один з хлопчиків послизнувся і скотився донизу. Поруч з місцем падіння перебував рибалка, який спробував врятувати хлопця, проте його зусилля були марними.

патрульні
патрульні

"Троє дітей віком 8-10 років гуляли на дамбі, один з них скотився вниз по бетонному схилу і впав у воду. Поруч сидів рибалка, він тикав хлопчикові вудку, але витягнути не зміг, дитина потонула", - розповіли очевидці в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У поліції вже встигли повідомити, що інцидент стався у Київському районі міста, де загиблий гуляв з 9-річним братом і 11-річним другом по підвісному мосту на дамбі і спробував набрати в ємність воду, проте послизнувся і впав.

При цьому діти розповіли, що намагались покликати на допомогу, проте врятувати хлопця так і не вдалося.

Варто нагадати, що у Мелітополі, в четвер, 18 квітня попрощалися зі старшим сержантом 93 ОМБр "Холодний Яр" Ігорем Ігнатенком з позивним "Батя". Чоловік загинув 12 квітня на Донбасі, коли з іншими військовослужбовцями намагався відбити атаку ворога.

Нагадаємо, нахабний водій викинув пенсіонерку з салону автобуса просто посеред дороги, ще й при цьому кричав і хамив жінці. Інцидент стався у вівторок, 16-го квітня, в Запоріжжі. Водій 44-ї маршрутці, яка курсує від Тепличного комбінату (селище Мокрянка) до Залізничного вокзалу, нахабно повівся з літньою жінкою.

Як повідомляв "Знай.ua", український миротворець помер від малярії в госпіталі в Уганді у місті міста Кампала. Відомо, що український військовослужбовець служив у складі стабілізаційної місії Організації об'єднаних націй в Демократичній республіці Конго.

Також "Знай.ua" писав, що з Донбасу прийшли сумні новини. З'явилася інформація, що морський піхотинець Володимир Лисаківський отримав поранення під час обстрілу бойовиками з так званої "ДНР" недалеко біля Гранітного. В результаті отриманих поранень українець загинув.

Росію восени чекають масові протести. Яковина про вступ України в НАТО