З Донбасу прийшли сумні новини. З'явилася інформація, що морський піхотинець Володимир Лисаківський отримав поранення під час обстрілу бойовиками з так званої "ДНР" недалеко біля Гранітного. В результаті отриманих поранень українець загинув.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook прес-служби ВМС ЗСУ.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ НАШОМУ ПОБРАТИМУ У районі проведення операції Об’єднаних сил захищаючи суверенітет і територіальну...

Geplaatst door ВМС ЗС України op Vrijdag 12 april 2019

За інформацією українських військових, протягом доби 11 квітня на тимчасово окупованому Донбасі було неспокійно. Тоді через ворожий обстріл загинув один український військовий, Роман Чибинєєв, і ще 8 отримали поранення. Найпотужніший удар по українським захисникам бойовики завдали в районі Павлополя Донецької області. Бій тривав 2,5 години.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У районі проведення операції Об'єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, загинув наш побратим, старший матрос Володимир Лисаківський. Сміливим морським піхотинцем, щирим патріотом і хорошим товаришем Володимир увійшов у флотську сім'ю і назавжди залишиться таким у нашій пам'яті", – пише прес-служба ВМС ЗСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 12 квітня, російські бойовики 14 разів здійснили обстріл позицій підрозділів Об'єднаних сил. Про це повідомляє прес-центр ООС. При обстрілі формування РФ 7 разів застосовували озброєння, яке заборонено мінськими домовленостями, а також витратили 64 мінометні міни калібру 120 і 82 мм. Ворог обстрілював позиції наших бійців з гранатометів різних системи, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, поки всі зайняті виборами, на передовій чергове загострення: орди бойовиків рушили в атаку.

Як повідомляв Знай.uа ворог вже на колінах: у Путіна схилили голову перед міццю ЗСУ, таких героїв їм не бачити.

Також Знай.uа писав, Слов'янськ у вогні: річниця найбільшої трагедії українського народу.