Трагічна звістка сколихнула Україну - у зоні проведення бойових дій від рук російських окупантів трагічно загинув іще один український військовий родом із Івано-Франківська.

ЗСУ
ЗСУ

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа у Facebook.

"У зоні бойових дій загинув ще один франківець - майор Віталій Кузнєцов ... Від усієї громади міста висловлюю щирі співчуття родині Героя. У Віталія в Івано-Франківську залишилася дружина і два маленьких синочка. Начальник розвідки 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону, він помер в Кримському (Луганська область), захищаючи всіх нас ", - написав Марцінків.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, мережу сколихнула новина про те, що вдова військовослужбовця, який загинув в АТО подала позов проти країни-окупанта у розмірі 60 тисяч євро внаслідок завданої моральної шкоди.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це стало відомо з відкритих джерел сайту Судової влади.

Відомо, що ще у 2014 році під час виконання завдання щодо евакуації травмованих колег біля м. Шахтарськ, БТР-80 підірвався на фугасі збройних формувань Росії.

Технікою керував боєць АТО, розповідає джерело. Внаслідок аварії загинув чоловік позивачки та ще один військовослужбовець. Крім того, 8 осіб зазнали поранень.

ЗСУ
ЗСУ

Раніше Знай.uа писав про те, що донецькі і луганські бойовики продовжують щодня і дуже активно провокувати українських захисників.

бойовик "ДНР"
бойовик "ДНР"

Терористи використовують різні види зброї, проводять диверсійні акції і ведуть снайперський вогонь.

Про це стало відомо завдяки заяві українського офіцера Анатолія Штефана "Штірліца" в соцмережі Fаcebook. Військовий також виклав знімки ліквідованих терористів.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Якщо звернутися до так званої "статистики", у підрозділах "Л/ДНР" ліквідовано мінімум 62 бойовика, і ще 126 найманців отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Також Знай.uа повідомляв, що на Рівненському полігоні загинули троє військових з Закарпаття під час вибуху міномета "Молот". Всі вони служили у 128 окремої гірсько-піхотної бригади.