Шоковані українці активно обговорюють чутки про припинення роботи важливого промислового комплексу, який постачав хлібобулочні вироби у ряд населених пунктів Донбасу.

Йдеться про припинення роботи комплексу "Іловайський хлібзавод", пишуть ЗМІ.

Про це стало відомо з повідомлення у мікроблозі Twitter блогера фашик Донецький. Автор зробив скріншот оголошення, де господиню заводу просять вирішити питання про припинення права власності на нього.

"Адміністрація міста Іловайська просить Мурат Наталію Іванівну звернеться до адміністрації міста Іловайська з приводу вирішення питання про припинення права власності на цілісний майновий комплекс "Іловайський хлібозавод", який їй належить", - йдеться в оголошенні. Також уточнюється, що робота заводу припиниться сьогодні, 21 листопада.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Птах на хвості приніс, що Іловайський хлібозавод з завтрашнього дня припиняє працювати. Це означає, що дуже багато де більше не буде так званого -соціального- хліба за ціною 10 рублів. Вітаю всіх з "асвабажденіем" хлібозаводу, правильним шляхом йдете", - іронізує блогер.

Нагадаємо, у селищі Біле, розташованому в окупованій частині Луганської області, живеться не солодко.

Інформацію про те, як місцевим жителям доводиться виживати, публікує видання Реальна газета.

Зокрема, у публікації наголошується, що селище не газифікований, тому лише опалюючи будинки вугіллям вдається зберегти в них тепло.

Навіть кваліфікованим фахівцям в місті доводиться буквально виживати, хапаючись за будь-яку роботу. І наявність досвіду зовсім не є гарантією того, що вдасться заробити хоча б на задоволення основних потреб.

Раніше Знай.uа писав про те, що головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про те, що в одному з населених пунктів на території окупованої Донецької області стався вибух. В результаті події постраждали п'ять мирних жителів.

Також Знай.uа повідомляв, що українські військові ліквідували на Донбасі ще двох терористів "ДНР" - уродженця Макіївки Володимира Данилова та Олександра Германського.