Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про те, що в одному з населених пунктів на території окупованої Донецької області стався вибух. В результаті події постраждали п'ять мирних жителів.

Повідомляється, що у відповідь на акцію активістів одного з тимчасово окупованих населених пунктів Донецької області проти показного мінування російські сапери підірвали місцевий продовольчий магазин. За даними української розвідки, в результаті вибуху важко поранена одна цивільна особа, ще чотирьом надана медична допомога на місці події.

"Командування російських окупаційних військ традиційно намагається перекласти провину за вчинений російськими військовослужбовцями злочин на "українських диверсантів", - наголошується в повідомленні.

Зазначимо, що 12 червня 2018 року згідно з інформацією української розвідки командування російсько-окупаційних військ скасувало обмеження на застосування стрілецької зброї передовими підрозділами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 21 вересня, в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух. Трагедія сталася близько 15:00 у мікрорайоні Текстильник біля самого входу в хлібний магазин на зупинці "Шахта №19". Як видно на кадрах опублікованого в мережі відео, в приміщенні магазину панує повна розруха. Сепаратистські засоби масової інформації повідомляють, що в результаті вибуху сильно постраждала одна з кількох торгових точок. В будівлі магазину практично нічого не вціліло. Все що було на вітринах впало і розбилося.

Мешканці Донецька у соціальних мережах публікують фото і відео з місця події, а також коментують вибух. "Нічого собі хтось за хлібцем сходив… Наскільки я знаю, хліб не здатний вибухнути. Невже знову макаки з гранатами?", - пишуть донеччани.

Нагадаємо, в окупованому Донецьку у приміщенні Університету торгівлі стався вибух, є жертви.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що пекельний вибух до смерті перелякав кримчан, соцмережі в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві сім'янин начинив авто вибухівкою через нерозділене кохання, наслідки катастрофічні.