Відомий журналіст та блогер Едуард Портников написав звернення до Путіна, в якому він засудив всі дії президента РФ в Криму і на Донбасі і сказав йому поспішити усе виправити.

"Володимир Володимирович, Ви нас жорстоко і несправедливо образили. У вас ще є 10 днів, щоб попросити вибачення і виправити вашу стратегічну помилку і мовчки, без всяких умов піти з Донбасу та Криму. Поспішайте", - написав він у довгому зверненні.

Едуард Портников

Портников написав, що всі народи рівні і вони не винні у війнах, тоді як влада підбурює людей.

"Влада зіграла з російськими злий жарт. Росіяни жили не краще інших народів — у тому ж рабстві, в тій же бідності.Але влада постійно стравлювала народи, і постійно нагадувала росіянам про їх перевагу серед інших народів. Звідси у росіян якесь атрофоване почуття гордості, тверда впевненість у своїй чільній ролі, поблажливе ставлення до інших народів, не підкріплене ніякими досягненнями", - написав він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Володимир Путін
Володимир Путін

Також Портников звинуватив Путіна в тому, що вторгненням на Донбас він образив російськомовних.

"Володимир Володимирович, ви не замислювалися над тим, що своєю окупацією Криму, вторгненням на Донбас ви образили найбільше російськомовних сходу і південно-сходу? Адже вони щиро вірили у вашу казку про братні народи. І коли вони побачили, як брат відбирає у них території, наївність у них пройшла. І тепер там стало набагато більше патріотів України".

путін
путін

Портников розповів, що Росію чекає розруха.

"Санкції, недовіра, виплати за знищення Боїнга, визнання Росії терористичною державою.І ніяким північним або південним потоками не вдасться відновити вашу велич. Тільки щиросердне визнання вини, виплата компенсацій всім країнам за понесені збитки, хоч в якійсь мірі допоможе вам перестати бути країною-ізгоєм.Подумайте про це. Часу залишилося мало", - написав він.

Путін
Путін

Нагадаємо, Путін пообіцяв влаштувати НАТО ядерне пекло.

Як раніше повідомляв Знай.uа, російський рубль зі свистом пробив чергове дно.

Також Знай.uа писав, що США готують документ, який поставить хрест на Росії швидше санкцій.