Нахабний водій викинув пенсіонерку з салону автобуса просто посеред дороги, ще й при цьому кричав і хамив жінці.

Інцидент стався у вівторок, 16-го квітня, в Запоріжжі. Водій 44-ї маршрутці, яка курсує від Тепличного комбінату (селище Мокрянка) до Залізничного вокзалу, нахабно повівся з літньою жінкою. Про це повідомляє видання "РІА Мелітополь".

Конфлікт виник на ґрунті безкоштовного проїзду. Як розповіли очевидці на зупинці маршрутник влаштував гучний скандал, заставляючи пенсіонерку вийти з салону. Жінка не хотіла виходити, і нахабний водій вийшов зі свого ж транспорту, щоб власними руками виставити пенсіонерку з автобусу. При цьому він підвищував тон, "тикаючи" та ображаючи жінку.

Відео зняли очевидці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Подробиці інциденту уточнюються.

Болюча тема пільговиків в громадському транспорті - давно відома прикрими інцидентами. Особливо в маршрутках, де більшість водіїв неохоче беруть таких пасажирів.

Нагадаємо, у Києві знахабнілий маршрутник змусив жінку, чий син загинув на Донбасі, оплатити проїзд.

На захист матері героя стали ветерани АТО. Вони прийшли до офісу підприємства-перевізника, щоб провести роз'яснювальну бесіду через поведінку водіїв та жорстко поспілкувалися з бидло-маршрутником, який вибачався за скоєне.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Миколаєві неадекватний водій маршрутки побив пасажирів, які зробили йому зауваження за дуже швидку їзду.

Також Знай.ua писав, у Львові пасажири забрали гроші за проїзд і вийшли з маршрутки, тому що водій відмовився везти пенсіонера, який оплатив лише половину вартості проїзду.