Жахлива трагедія сталась у суботу ввечері, 23 лютого. У селі Студенок Ізюмського району на Харківщині загинула дитина. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Харківщини.

Як вдалось з’ясувати правоохоронцям, шестирічний хлопчик і його чотирирічна сестра пішли на прогулянку по замерзлому ставу. Діти вийшли на тонкий лід. В одну мить лід тріснув і хлопчик провалився у воду.

Дівчинка швидко побігла кликати на допомогу, проте коли її братика витягли з води, було вже пізно.

Варто зазначити, що сім'я загиблого малюка на обліку в соціальних служб не знаходиться.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".

Співробітники поліції встановлюють всі подробиці і обставини жахливої події.

Нагадаємо, кликав на допомогу, проте друзі лише сміялись: у Києві загинув студент-першокурсник. Надзвичайна ситуація трапилась сьогодні вночі в Києві, у районі Гідропарку. Близько о 03:30 група студентів святкували перший навчальний тиждень на березі річки. Один відпочивальник з доброю дозою алкоголю в крові пішов купатись. Через деякий час, друзі, які залишились на березі почули крики "На допомогу", але думали, що це жарти-і ніяк реагували.

За інформацією прес-секретаря ДСНС Світлани Водолаги, подія трапилася вночі, проте зараз тіло хлопця вже дістали з води. У ДСНС також не прокоментували питання про те, чи перебував загиблий на момент пірнання в стані алкогольного сп’яніння.

Також "Знай.ua" писав, що привид мертвого хлопчика довів жінку до інфаркту.