Пішов з життя знаменитий радянський актор, Народний артист Росії Геннадій Олексійович Фролов. Про це передає Clutch.

Артист загинув у середу, 10 квітня, на 82-му році життя. Трагічну новину повідомили на офіційному сайті московського театру Современник, на сцені якого виступав Фролов.

Геннадій Фролов

За словами джерела, Геннадій Олексійович був "один з перших акторів Современника, людиною, яка будувала цей театр, присвятив йому все життя і вклав своє серце".

У знаменитому театрі актор був задіяний у таких п'єсах, як "Вишневий сад", "Крутий маршрут", "Граємо… Шиллера!", "Три товариша" і багатьох інших. Крім того, Фролов встиг знятися у 57 фільмах, серед яких "Відрядження", "Я купив тата", "Подвиг Фархада", "Подвиг Одеси" та інші.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Геннадій Фролов

Раніше повідомлялося, що відомий голлівудський актор Сеймур Кассел загинув у Лос-Анджелесі у віці 84 років.

Зірка померла в результаті ускладнень, викликаних хворобою Альцгеймера. Кассел за свою довгу кар'єру зіграв майже у 200 фільмах і вважався одним з найкращих акторів другого плану.

Сеймур Кассел

Сеймур Кассел народився 22 січня 1935 року в Детройті, штат Мічиган. Його батько був власником нічного клубу, а мати виступала у цьому закладі. У кіно Сеймур потрапив завдяки своєму другові, режисерові Джону Кассаветісу. Той зняв Кассела в епізодичній ролі в фільмі "Тіні" в 1958 році. Ім'я дебютанта навіть не було зазначено у титрах.

Сеймур Кассел

Нагадаємо, у середу, 9 квітня, помер видатний народний артист, актор театру і кіно Петро Бенюк. Він помер в Україні у віці 73 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, телеведуча Тетяна Судець розповіла про загибель свого сина, якого жорстоко вбили грабіжники. Своїм материнським болем Тетяна поділилася у ефірі програми "Доля людини".

Також Знай.uа писав, український воїн з західної України, 31-річний Ярослав Чемний, який мужньо захищав країну від загарбників, загинув на Донбасі.