Світ втратив легендарну акторку, яка все життя присвятила мистецтву і вірі в Бога. Так, у Сполучених Штатах Америки в Прінстоні, штат Нью-Джерсі померла відома акторка Джорджія Енджел.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті видання Fox News.

Джорджія Енджел

За даними джерела журналістів, друга покійної акторки, Джорджія Енджел померла 12 квітня в Прінстоні, Нью-Джерсі, але про це стало відомо тільки зараз. Офіційна причина смерті невідома. Також повідомляється, що акторка була прихильницею християнської науки і не перебувала під наглядом лікарів.

Свою популярність Енджел отримала завдяки ролям у ситкомах "Шоу Мері Тайлер Мур" і "Всі люблять Реймонда". Відомо, що за свою гру в цих ситкомах вона отримала кілька номінацій на премію "Еммі". Також вона виконала невеликі ролі в серіалі "Офіс", "Красуні в Клівленді" і "Дві з половиною людини".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Варто нагадати, що у Росії померла відома художниця Ксенія Успенська. Про це повідомляє прес-служба регіонального відділення Союзу художників Росії. Художниця померла у 96 років в суботу, 13 квітня, в російському місті Воронежі. Про дату і місце похорону поки не повідомляється.

"Воронезьке відділення Спілки художників Росії повідомляє, що 13 квітня ввечері на 97-му році життя померла член Спілки художників Росії Успенська Ксенія Миколаївна", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що моторошна нічна надзвичайна подія шокувала жителів Києва. Наголошується, що 19-річна дівчина, яка мешкала за адресою проспект Бажана 14 несподівано вистрибнула з вікна 11 поверху. Правоохоронцям вдалося встановити особу загиблої, оскільки у неї при собі був паспорт.

За інформацією журналістів, інцидент стався близько 04:30 ранку, а медики, які приїхали на місце трагедії лише констатували смерть дівчини. Відомо, що її труп виявили під 23-поверховим будинком.

Нагадаємо, відомий комік помер просто на сцені, вимовив пророчі слова.

Як повідомляв Знай.uа наближені до Путіна йдуть один за одним: подробиці загадкових смертей в Кремлі.

Також Знай.uа писав, померла легенда радянського кіно: разом з ним пішла ціла епоха.