У Сполучених Штатів Америки жінка впала у величезну м'ясорубку на комбінаті, де працювала. Врятувати її не вдалося.

Про це повідомляє ВВС.

Інцидент стався в штаті Пенсильванія на м'ясному заводі "Storage Locker Storage". Жінка на ім'я Джилл Гренінгер, як зазвичай вийшла на роботу на свою зміну. Припускають, що вона стояла на верхній сходинці біля промислової м'ясорубки та впала з неї. Джилл Гренінгер знайшов один з працівників заводу після того, як почув дивний шум. Їй було всього 35 років.

За словами колег, вони не знають як це могло статися насправді. На даний момент причину трагічного інциденту зрозуміти не можна. Інші співробітники заводу відзначили, що перед подією були чутні дивні звуки, що виходили з апарату.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми не знаємо, чому вона впала або була втягнута. Мабуть, вона до чогось тягнулася у м'ясорубці, яка була приблизно на 6 футів зверху від землі", - сказав працівник, що перший помітив трагічну ситуацію.

На відключення і розбір обладнання було необхідно понад дві години. Лише після цього тіло загиблої було витягнуте з апарату. Варто відзначити, що керівництво заводу відмовилося коментувати дану ситуацію. Адміністрація з безпеки та гігієни праці розслідує причину аварії.

Нагадаємо, світ втратив легендарну акторку, яка все життя присвятила мистецтву і вірі в Бога. Так, у Сполучених Штатах Америки в Прінстоні, штат Нью-Джерсі померла відома акторка Джорджія Енджел.

Як повідомляв "Знай.uа", у Харкові восьмирічний хлопчик з друзями гуляв по дамбі, проте оступився, скотився вниз по бетонному схилу і впав у воду.

Також "Знай.uа" писав, Дружина кандидата в президенти України Володимира Зеленського Олена розповіла про те, що два тижні тому, незадовго до другого туру виборів, у родині слуги народу сталося нещастя.