Відомий український співак Kishe потрапив у серйозну ДТП. Про це передає Clutch.

У четвер, 4 березня, популярний український виконавець Kishe, (справжнє ім'я Андрій Свірський — прим. ред.) потрапив в аварію. Артист не впорався з керуванням автомобіля і зіткнувся з іншою машиною. На щастя, Андрій залишився живий і відбувся легким переляком.

"Добре, що я боком пішов. Це місце дуже аварійне, я в таку "котлетку" давно не потрапляв. Мені пощастило, подушки не спрацювали", — розповів Kishe.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Свірський сильно пошкодив машину: пом'яв бамбер і розбив фари. Після цього співак вирішив закликати всіх своїх підписників у Instagram бути обережнішими на дорогах і уважнішими за кермом.

"Я закликаю всіх автолюбителів, друзі, давайте будемо поважати один одного. Якщо ситуація сталася і ви випадково зачепили чужий автомобіль, не ховайтеся з місця ДТП, залиште телефон, ми ж рухаємося в Європу, так давайте поводити себе як цивілізовані люди. Ну, а всім, хто потрапляв у подібну ситуацію, бажаю зберігати спокій і позитивний настрій", — пише співак.

Раніше повідомлялося, що пішов із життя керівник Шумської районної партійної організації ВО "Свобода" Василь Габор, що 27 березня потрапив в жахливе ДТП і отримав дуже черйозні травми.

Як стало відомо, дружина Василя Габора носить під серцем дитину, перебуває на останніх місяцях вагітності. У сім'ї вже є двоє дітей, які залишилися без батька.

Нагадаємо, що аварія сталася на автодорозі "Радивилів-Кременець-Острог". Чоловік на автомобілі "Mazda" не зумів впоратися з керуванням на слизькій і засніженій дорозі.

Нагадаємо, історія 19-річної українки, яка купила права, послужить уроком для мільйонів.

Раніше Знай.ua повідомляв, у центрі Києва автобус розчинився в асфальті, а водій застряг.

Також Знай.ua писав, переповнений автобус на швидкості протаранив фургон.