У суботу, 30 березня в Одесі сталася страшна ДТП на проспекті Котовського, в результаті якої загинув 23-річний боєць Нацгвардії.

Стало відомо, що жертвою кривавої аварії став Віталій Флоря. Наголошується, що кілька нацгвардійців патрулювали вулиці міста. Автомобіль, що рухався на величезній швидкості, виїхав на тротуар і збив трьох військовослужбовців. Один з них помер на місці від отриманих травм. Це молодий чоловік 1996 року народження - Віталій Валентинович Флоря.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook користувач Позивний Маршал.

"Хлопці охороняли місто! Просто хочу нагадати Вам чого вартий наш спокій в мирних містах! Пам'ятайте і цінуєте хлопців! Патрульна поліція приносить свої співчуття родичам і близьким Віталія!". йдеться у публікації

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

ДТП
ДТП

В патрульній поліції відновили події смертельної аварії і розповіли наступне:

"Водій Opel рухається по проспекту Добровольського в напрямку міста у другій смузі, проїжджаючи перехрестя вулиці Кишинівської на заборонений червоний сигнал світлофора, далі стикається з Mersedes, який завершує маневр, виконуючи поворот наліво з проспекту Добровольського на вулицю Кишинівську".

Нагадаємо, у мережі показали відеозапис моторошної ДТП, що вразила всю Україну - автомобіль Opel скоїв наїзд на працівників Національної гвардії в Одесі. Відповідне відео оприлюднив "Київ Оперативний"

"Відео перших секунд після ДТП в Одесі. Якийсь мужик б'є постраждалих і намагається вкрасти зброю".

Раніше ми писали, що в Запорізькій області сталася жахлива дорожно-транспортна пригода з військовим автомобілем, який їхав з Черкас, в результаті трагедії загинув військовий.

Як повідомляв раніше Знай.uа, ввечері в суботу, 23 березня, у Львові автомобіль BMW 530 зіткнувся з Volkswagen, в результаті чого постраждали шість чоловік.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в кровавій ДТП розбилися військові.