Не менше 15 автомобілів зіткнулися в суботу на трасі Веракрус – Кардель в штаті Веракрус на південному сході Мексики.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наразі вже відомо, що жертвами моторошної катастрофи стали відразу п'ятеро осіб, серед яких були двоє дітей. Крім того близько 20 осіб постраждали.

Крім того на місці події працюють рятувальники та співробітники поліції. Частину постраждалих довелося евакуювати за допомогою вертольота.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Варто нагадати, що адвокат Юлія Плетньова вирішила подати апеляцію у справі про трагічне ДТП на Сумській, в той час як Юлія Козир, друга захисниця Зайцевої більше не представляє колишню клієнтку, про що повідомляє Politeka.

Козир підкреслила: "Я розірвала договір з Зайцевою. За обопільним бажанням, за угодою сторін. З текстом апеляції я не знайомилася".

Адвокат також дала коментар стосовно поданої апеляції. Вона впевнена, що навіть зараз у її колеги є шанс добитися позитивного результату справи.

Нагадаємо, пізно ввечері 29 березня у Києві сталася моторошна ДТП, внаслідок якої загинула людина. Аварія сталась на Північному мосту у Деснянському районі. Свідки трагедії розповіли, що водій автомобіля Subaru Legacy їхав на величезній швидкості та дуже небезпечно маневрував зі смуги у смугу, створюючи небезпечні ситуації.

Як повідомляв "Знай.ua", німецький суд засудив двох хлопців до довічного ув'язнення за звинуваченням у вбивстві. Стрітрейсери, 28-річний Хамді Х. і 25-річний Марвін Н., затіяли гонку в центрі Берліна, влаштували смертельну ДТП. Машина, якою керував Хамді влетіла в автомобіль 69-річного пенсіонера Міхаеля Ст., який помер на місці.

Також "Знай.ua" писав, що адвокат Дмитро Марцонь, який представляє інтереси родичів загиблих Алли та Анастасії Сокіл, Ніни Кобесової і Наталії Умаєвої, розповів шокуючі новини у справі про аварію у Харкові.

Вибори президента: вся соціологія - брехня. Дмитро Гордон