Спонтанний "реванш" зими в середу 27 березня став причиною страшної автокатастрофи на Бориспільській трасі в Києві. Як передає Інформатор, публікуючи фото та відео з місця події, за короткий проміжок часу врізалися один в одного і злетіли з дороги більше двох десятків автомобілів. Причина в тому, що дорожнє полотно виявилося повністю скуте ожеледицею.

Видання пише, що постраждали в автокатастрофі як легковики так і вантажні автомобілі. На невеликій ділянці траси машини були розкидані фактично по всій дорозі. Кілька автомобілів полетіли у відбійник. Прибулі на місце події поліцейські оточили трасу і не пропускали машини їдуть по Бориспільській трасі у напрямку Києва.

Дорога була перекрита від вулиці Бориспільській до станції метро «Бориспільська». Точне число постраждалих в аварії машин невідомо, оскільки багато водії їхали своїм ходом. Однак, за словами поліції, в аваріях на цій ділянці брали участь більше двадцяти автомобілів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

На щастя, в результаті такого великого ДТП ніхто не постраждав. На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції. Деталі пригоди встановить слідство.

Нагадаємо, розумніші водія і майже як у літаку: українські авто обладнають по-європейськи.

Також ми писали: вантажівка військових влетів в автомобіль з дітьми - подробиці страшного ДТП.