У вівторок увечері, 2 березня, в Києві сталася ДТП за участю військової вантажівки - на Гаванському мосту вона зіткнулася з автомобілем Chevrolet.

Про це повідомляє Інформатор та публікує кадри з місця НП.

У повідомленні йдеться, що в салоні легковика перебували літній чоловік разом з дитиною.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Аварія сталася пізно ввечері 26 березня, близько 22:30. За попередніми даними, винуватцем зіткнення стали військові, авто яких влетіло у Chevrolet ззаду. Нібито у автомобіля відмовили гальма.

Від удару у Chevrolet вилетіло заднє скло, і сама машина виявилася зім'ятої.

На щастя, водій та пасажири авто не постраждали, а на допомогу вантажівці прибув ще один військовий автомобіль.

На місці події працював наряд патрульної поліції. У даний час встановлюються всі обставини і причини аварії.

Нагадаємо, у вівторок, 26 березня, під Києвом сталася масштабна ДТП за участю дев'яти автомобілів.

Про це повідомляє Інформатор та публікує кадри з місця НП.

У повідомленні йдеться, що на Бориспільському шосе зіткнулися Skoda Superb, Opel Zafira, Volkswagen Caddy, Mercedes Sprinter і два Opel. Автомобіль, що рухався у бік Лук'янівки, без видимих причин змінив напрям і врізався в бетонний стовп, унаслідок постраждали двоє патрульних.

Як повідомляв раніше Знай.ua, пізно ввечері неділі, 24 березня, на вулиці Північній в Оболонському районі Києва сталася масштабна ДТП.

ДТП
ДТП

Там зіткнулося три автомобілі.

За інформацією очевидців, Jeep "вилетів з дороги на зелену зону", де зіткнувся з Peugeot і Daewoo, які влаштували тут парковку.

За попередніми даними, водій Jeep рухався по вулиці Північній і вилетів з дороги на зелену зону, де зніс Peugeot і захистом двигуна "сів" на Daewoo. Власника Cherokee госпіталізували з незначними травмами.

Також Знай.ua писав про те, що ввечері в суботу, 23 березня, у Львові автомобіль BMW 530 зіткнувся з Volkswagen, в результаті чого постраждали шість чоловік.