Німецький суд засудив двох хлопців до довічного ув'язнення за звинуваченням у вбивстві. Стрітрейсери, 28-річний Хамді Х. і 25-річний Марвін Н., затіяли гонку в центрі Берліна, влаштували смертельну ДТП. Машина, якою керував Хамді влетіла в автомобіль 69-річного пенсіонера Міхаеля Ст., який помер на місці.

Даний вердикт став унікальним, оскільки раніше подібні випадки розглядалися в Німеччині як "заподіяння смерті з необережності", а не як "вбивство", а учасники незаконних заїздів отримували більш м'які покарання.

1 лютого 2016 року в районі бульвару Курфюрстендамм в авто Міхаеля, що виїхав з перехрестя, влетіла Audi A6 TDI Quattro на швидкості 160 км/год. Машину, за кермом якої засуджений, відкинуло на Mercedes CLA 45 AMG співучасника.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ми повідомляли, що Олена Зайцева, засуджена на 10 років позбавлення волі за вчинення кривавої аварії з шістьма жертвами в Харкові, поміняла адвоката і оскаржила вирок суду.

Апеляційні скарги на вирок Київського районного суду Харкова від Олени Зайцевої та її нового захисника Юлії Плетньової надійшли в суд у вівторок, 26 березня. Про це розповіла керівник апарату Київського райсуду Наталія Бардіна.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Раніше ми писали, що фігуранти скандальної справи про ДТП у Харкові на Сумської Олена Зайцева і Геннадій Дронов, за словами правозахисників, мають можливість оскаржити рішення суду. Справа в тому, що вирок, в якому обох водіїв визнали винними, є вельми дивним.

З такими формулюваннями виступив адвокат Вадим Володарський. Він також заявив, що підсумки розгляду апеляції буде складно спрогнозувати.

Нагадаємо, ще одна Зайцева на дорогій машині влаштувала криваве ДТП: люди летіли, як кеглі.

Як повідомляв Знай.uа, легендарного актора знайшли мертвим: на цих фільмах виросло не одне покоління.

Знай.uа писав, у Києві автомобіль "вмазался" у бетонну огорожу: миттєва смерть, швидкі, винуватець втік.