Британська група Her’s потрапила в аварію, вижити їм не вдалося, передає Politeca. Рок-музиканти загинули на місці ДТП.

Британські музиканти з рок-гурту Her’s загинули в автокатастрофі під час гастролей по США. Про це стало відомо в п'ятницю, 29 березня завдяки американським ЗМІ.

Представники лейблу ліверпульських артистів підтвердили їх смерть. ДТП сталося в Каліфорнії. Музиканти Стівен Фіцпатрік і Одун Ладинг їхали на концерт до міста Санта-Ана з Арізони.

Крім музикантів в аварії загинув також турменеджер групи Тревор Энгельбрексон.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Музиканти в 2017 випустили свій перший альбом. А познайомилися вони ще під час навчання в Ліверпульському інституті виконавчих мистецтв.

Раніше повідомлялося, що соліст і засновник британської групи The Beat Роджер (Ранки) Чарлери помер у вівторок, 26 березня. Про це повідомили на офіційному сайті групи.

Співак помер в оточенні сім'ї у себе вдома.

"Ми з глибоким сумом підтверджуємо, що Роджер помер у віці 56 років. Ми втратили дивно талановитого художника, харизматичного фронтмена і відмінного друга", – йдеться у повідомленні.

Восени 2018 року у музиканта був діагностований рак. Черлери боровся з хворобою – проходив різні курси лікування.

Нагадаємо, помер легендарний радянський космонавт. Биковський входив в число перших 20 льотчиків, відібраних для польотів у космос.

Як повідомляв Знай. ua, під Одесою звичайна процедура у лора закінчилася загибеллю маленького хлопчика. Тіло дитини терміново відвезли до обласного центру для проведення експертизи.

Знай. ua писав, що помер соліст і засновник культової рок-групи. Співак помер в оточенні сім'ї у себе вдома.