В анексованому півострові Криму, 10 липня, зник син активіста Мустафи Мустафаєва — Фахрі Мустафаєв. Тіло хлопця знайшли у лісі.

Про це повідомляє колега загиблого журналіст кримськотатарського каналу ATR Шевкет Наматуллаев на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами рідних, вранці 10 липня, приблизно о 09:00, після розмови по телефону, він зібрався і поїхав. Сказав, що по справах в Сімферополь. Але через пів години з ним вже не було зв'язку.

"Вбили і закопали в Бахчисарайському районі в селі Араматное", — констатував журналіст. Він повідомив, що Фахрі Мустафаєву, сину делегата кримськотатарського народу та члена Бахчисарайського регіонального меджлісу Мустафи Мустафаєва, було 38 років. Вдома у нього залишилися троє малолітніх дітей. Церемонія прощання відбудеться 12 липня в місті Бахчисарай.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

По убийству Фахри Мустафаева Двое подозреваемых задержаны, еще вчера вечером. Основная версия - убийство произошло...

Geplaatst door Шевкет Наматуллаев op Donderdag 11 juli 2019

Нагадаємо, раптово зупинилося серце знаменитого українського актора: пішов слідом за коханою.

Як повідомляв Знай.uа, вертоліт з олігархом рухнув в одну мить, багато загиблих: збирався на святкування Дня народження

Знай.uа писав, помер засновник групи "Високосний рік" Ілля Калінніков: що підкосило артиста.