Вранці 13 липня у Львові сталася ДТП. Дівчина в 21-річному віці, ховаючись з місця аварії, звалила електроопору та в'їхала у дерево. В наслідок удару вона померла на місці. Про це повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Нацполиции у Львівській області Світлана Добровольська, передає "Сегодня".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Водійка автомобіля Mercedes-Benz не впоралася з керуванням, з'їхала з проїжджої частини і збила електроопору, після чого автомобіль врізався в дерево. 21-річна водійка, мешканка Пустомитівського району, загинула на місці. 21-річний пасажир автомобіля, також житель Пустомитівського району, госпіталізований", – розповіла Добровольська.

За її словами, обставини ДТП встановлюються, призначено ряд експертиз. Крім того, вже порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення ПДР).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У свою чергу депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич уточнив, що в ДТП потрапив автомобіль з іноземними номерами.

"Також є інформація, що водійка скоїла ДТП з іншим автомобілем раніше і там, за словами іншого водія, вела себе неадекватно, можливо, знаходилася в стані алкогольного сп'яніння. З першого місця ДТП жінка зникла зі словами: "Я вмію їздити, дивитися, як" і погнала, а вже через кілька хвилин сталася смертельна ДТП, де вона загинула", – додав Зінкевич.

Нагадаємо, під Житомиром сталася смертельна ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві горе-батько посадив неповнолітнього підлітка за кермо.

Також портал Знай.ua писав, що смертельна ДТП в Одесі понівечило п'ять осіб.