В Російській Федерації сталася страшна аварія. Так, в республіці Тува на річці Шуй автомобіль УАЗ з 12 пасажирами перетинав річку вбрід. Машина перекинулася.

Кількість загиблих дітей під час перевороту автомобіля в ріці зросла до семи. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби регіонального МВС

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередніми даними, дві сім'ї їхали з села Теелі на відпочинок до місцевої пам'ятки — мінерального джерела Дустуг-Хем. Пізніше вони вирішили перетнути річку вбрід, проте все обернулося трагедією.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У місцевому МВС зазначають, що машину, в якій перебували 12 осіб, у тому числі 5 дорослих та 7 дітей віком від 2 до 11 років, перевернуло сильною течією. Після чого троє дорослих (двоє чоловіків і жінка) вибралися з салону і спробували її утримати.

Салон автомобіля, в якому перебували діти і двоє дорослих, швидко заповнився водою. У живих залишилися двоє чоловіків, які до цього вийшли з машини, жінку віднесло течією, її пошуки тривають.

Нагадаємо, під Житомиром смертельна ДТП: пробка на 20 км повністю паралізувала трасу Київ-Чоп.

Як повідомляв Знай.uа Одеса молиться: покалічені в ДТП на Люстдорфській дівчата на межі смерті, медики не відходять ні на крок.

Знай.uа писав, в Одесі вандал влаштував фаєр-шоу з чужим авто: автоледі відходить від шоку.