Як вдалось вияснити поліцейським, дитина пішла з дому ще 23 червня, втім мати повідомила про зникнення доньки 13-річної Інни Дубик лише 29 червня.

Цього ж дня у с. Миролюбівка Пятихатського району всім миром організували спецоперацію з розшуку дівчинки. До пошуків долучилися волонтери, місцеві жителі та працівники Нацгвардії. Також розглядалися версії, що дитина може перебувати у знайомих в м. Жовті Води.

В ході оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів обставини злочину та зізнався, де сховав тіло.

Ввечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили у лісосмузі поблизу села, де дівчинка мешкала. За попередніми висновками судмедекспертизи, смерть дівчинки настала близько 2-х тижнів тому.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомили правоохоронці, раніше зловмисник вже двічі був судимий. Зараз його затримано.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі відповідно до чинного законождавства України.

Про зникнення 13-річної дівчинки Інни Дубик повідомили аж через тиждень, адже батьки вживали алкоголь і не помітили, що дитина не ночує вдома. Мама Інни казала, що шукала доньку самостійно. Існує й інша версія, яку розповіла начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Компанієць.

Нагадаємо, трагічна загибель дівчинки під Дніпром: сплили шокуючі подробиці, матір цинічно брехала.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпропетровській області вбили чоловіка у власному будинку.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові студент-першокурсник, 18-річний Артур Мартіросян випав з вікна гуртожитку.