Під час пошуків дівчинки 13-річної Інни Дубик мати дивно себе поводила. Трагедія сталась у селі Миролюбівка Дніпропетровської області.

Про зникнення дівчинки повідомили аж через тиждень, адже батьки вживали алкоголь і не помітили, що дитина не ночує вдома. Мама Інни казала, що шукала доньку самостійно. Існує й інша версія, яку розповіла начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Компанієць.

Вона повідомила, що мати Інни дзвонила їй і просила допомогти знайти дитину і при цьому їй брехала. Також вона зазначила, що жінка була байдужою і без емоцій, розповідала, що нібито дівчинку бачили в селищі, тому вона не сильно переживає.

"Дівчинку Інну вчора ввечері знайшли в с. Миролюбівка вбитої, недалеко від того місця, де Інна пасла корів. Нелюдь (він не з місцевих, але жив у селі), вбив дівчинку ще 23 червня, тіло прикопав у посадці. Більше я поки нічого не знаю. Мені страшно дивитися матері дівчинки в очі, вона мені спокійно цинічно брехала. Я шукала її дівчинку, а вона цинічно брехала. І ще вона була байдужою, без емоцій", - зазначила Компанієць.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вона додала, що змушувала маму шукати дитину, на що та їй відповідала, що не знає де шукати власну дочку.

"Я по телефону "змушувала" її шукати дівчинку, вона мені відповідала:" Так де д я її знайду". На питання, чому так пізно повідомила поліції про зникнення дівчинки, мати відповідала, що десь по селу Інна з'являлася. На питання моє, а де ж дівчинка ночує, мати відповідала, що там, де і гуляє. Розумієте, нуль, цілковитий нуль – ось почуття матері до факту зникнення своєї дитини", - додала автор посту.

Скріншот публікації (facebook.com/alenakomp)

Олена Компанієць допомагала відпрацьовувати різні версії і навіть самостійно їздила в Жовті води, щоб перевірити, чи була там Інна.

"Зрозумійте, люди не брехали, люди намагалися допомогти. Мені теж багато дзвонили і писали, що бачили схожу дівчинку, я особисто у молоді в Жовтих Водах питала про Інну і під будинком на вулиці Кропоткіна стояла годинами, я їй писала звернення", - написала вона в коментарях.

Нагадаємо, що вбивство Даші Лук'яненко: сім'ю негідника перевірили на детекторі, спливли моторошні деталі

Раніше портал Знай.ua писав, що спливла страшна правда про матір душогуба Даші Лук’яненко: "В зал суду вона привела…"

Також портал Знай.ua повідомив, що вбивство Даші Лук'яненко з Києва: мати підозрюваного зробила крок на випередження, "просила ще до арешту".