Марія Тарасова, мати підозрюваного у звірячому вбивстві 11-річної Дарини Лук’яненко в селі Іванівка Одеської області просила волонтерів знайти адвоката її синові.

Про це в ефірі програми "говорить Україна" розповіла волонтер, яка займалася пошуками дівчинки, Еліна Черкай.

У студії волонтер-психолог зазначила, що Марія Тарасова до останнього обшуку, коли знайшли тіло Дар’ї, заявила, що її сина "незаконно пресують". Вона просила волонтерів допомогти знайти адвоката її синові, і інформацією в соцмережах. Всіх родичі підозрюваного у жорстокому вбивстві перевірили на детекторі брехні.

Коли знайшли тіло бідолашної дитини, по-звірячому вбитої руками односельчанина, його матір пішла відкривати свій ларьок на ринку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я б на колінах повзла просити вибачення у всіх. В інтерв’ю вона говорила, що відмовляється від свого сина і захищати не буде, але в зал суду вона привела адвоката”, – розповіла волонтер.

Також Черкай вважає, хтось із батьків підозрюваного Тарасова може бути причетний до вбивства дівчинки, можливо вся сім’я.

Місцеві мешканці кажуть, що шоковані ситуацією в селищі. І всі, як один прагнуть виселення цієї родини з Іванівки.

Після обшуку і арешту жінка попросила пробачення за виховання сина і запевнила, що не буде його захищати. Повідомлення про це Марія Тарасова залишила у коментарі на сторінці групи "Наша Іванівка та Іванівський Район" у Facebook.

"Мати приносить свої вибачення за виховання такого сина. Сім'я нічого не знала про те, як підло поступив їх син і брат. Ми відмовляємося від нього, не будемо захищати його. Нехай отримає по заслугах, що він заслужив. Ще раз, вибачте нас будь ласка за все", - написала Марія Тарасова.

Нагадаємо про убивство Даші Лук'яненко під Одесою: "Душив, а потім роздягнув", - зізнання нелюда приголомшило Україну.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", убивця Даші Лук'яненко визнав провину: що змусило звіра розправитися з дитиною.

"Знай.ua" також писав про те, що поліція опублікувала відео з місця трагедії, моторошні кадри.