Брат і батьки Миколи Тарасова, який є головним підозрюваним у жорстокому вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко, пройшли перевірку на поліграфі.

Про це стало відомо завдяки інформації експертів програми "Говорить Україна".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Даша Лук'яненко
Даша Лук'яненко

Так, за словами фахівців, мати Тарасова знала про злочин до затримання сина. Жінці тестування на поліграфі проводили тричі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На питання про те, чи знала вона, що цей злочин вчинив її син до того моменту, коли поліція знайшла тіло дівчинки, у мами постійно виникало реагування, яке вказує на те, що вона приховує цю інформацію і цей момент вона знала. Вона знала про те, що ці дії вчинив її син", – розповів експерт.

Однак, оскільки жінка не відреагувала на питання про те, як дізналася про злочин, експерт припустив, що вона просто підозрювала сина у вбивстві.

Нагадаємо, крайній день відпустки на курорті став для українця останнім у житті: деталі події.

Як повідомляв Знай.uа загибель Даші Лук'яненко: спливли леденять кров подробиці про душогуба, "батько розтлівав синів".

Знай.uа писав, п'яний киянин розгромив підлогу Одеси: в шоці навіть бувалі копи, дикі подробиці.