Убивство одинадцятирічної Даші Лук'яненко в селі Іванівка під Одесою шокувало українців. Мати підозрюваного у цьому злочині, Марія Тарасова, в соцмережі Facebook відреагувала на участь сина у трагедії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поліція, рятувальники, кінологи з собаками, а також волонтери впродовж шести днів шукали зниклу Дашу Лук'яненко. Активну участь у цих пошуках брала місцева жителька Марія Тарасова.

Як виявилося пізніше, підозрюваним у вбивстві дитини визнали 22-річного молодика. За іронією долі, ним виявився син Марії Тарасової. Коли стало відомо, кого саме підозрюють, мати до останнього не вірила, що її Микола міг так вчинити з дівчинкою.

Підозрюваним у вбивстві дитини визнали 22-річного молодика

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Уже після обшуку і арешту жінка попросила пробачення за виховання сина і запевнила, що не буде його захищати. Повідомлення про це Марія Тарасова залишила у коментарі на сторінці групи "Наша Іванівка та Іванівський Район" у Facebook.

"Мати приносить свої вибачення за виховання такого сина. Сім'я нічого не знала про те, як підло поступив їх син і брат. Ми відмовляємося від нього, не будемо захищати його. Нехай отримає по заслугах, що він заслужив. Ще раз, вибачте нас будь ласка за все", - написала Марія Тарасова.

Скрін коментаря Марії Тарасової

Нагадаємо про убивство Даші Лук'яненко під Одесою: "Душив, а потім роздягнув", - зізнання нелюда приголомшило Україну.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", убивця Даші Лук'яненко визнав провину: що змусило звіра розправитися з дитиною.

"Знай.ua" також писав про те, що поліція опублікувала відео з місця трагедії, моторошні кадри.