Історія пошуків 11-річної Даші Лук'яненко з Одеської області закінчилася трагедією. У четвер, 20 червня, тіло дівчинки знайшли у вигрібній ямі.

Підозрюваним у вбивстві дівчинки виявився 22-річний місцевий житель. Він активно брав участь у пошуках Даші, а його будинок обшукали у перші дні операції, але нічого не знайшли.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як розповідають сусіди, молодий чоловік і раніше "задивлявся на дітей". Пізніше затриманий зізнався у вбивстві дівчинки. Він розповів правоохоронцям, що задушив Дашу в коридорі, а потім роздів, але, нібито, не зґвалтував. Вбивця викинув тіло дівчинки у вигрібну яму туалету, а речі спалив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Представник Національної поліції України В'ячеслав Аброськін зазначив, що затриманий ніде не вчиться і не працює. Як з'ясувало слідство, 22-річний хлопець побачив Дашу Лук'яненко на ринку, і практично відразу викрав її. При цьому сім'я, судячи з усього, покривала чоловіка - його батьки стверджують, що нічого не бачили і не чули.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв, заявив, що головним мотивом вбивства слідство називає сексуальний підтекст.

Нагадаємо, поліція опублікувала відео з місця вбивства Даші.

Раніше Знай.uа повідомляв, слідом за Дашею Лук'яненко загинула ще одна дитина.

Також Знай.uа писав, вбивця Даші Лук'яненко визнав провину.