Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, який 6 квітня написав заяву про відставку, пояснив своє рішення.

Відповідний допис він зробив на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, керівник Херсонської ОДА, якого активісти називають одним із замовників вбивства Катерини Гандзюк, заявив, що основною причиною такого кроку є небажання зіпсувати рейтинги чинному президенту Петру Порошенку.

Дорогі земляки, друзі і недруги)))) Три роки я мав честь очолювати Херсонську обласну державну адміністрацію і...

Geplaatst door Андрій Гордєєв op Zaterdag 6 april 2019

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Чому я це зробив? Тому що я не хочу, щоб наслідки інформкілерства проти мене вплинули на спокій нашої держави, а разом з тим і на спокій Херсонщини. Я не хочу, щоб в такий складний час виборів сфабрикований проти мене негатив хоч якимсь чином негативно відобразився на другому турі виборів президента України та Верховного головнокомандувача" - заявив Андрій Гордєєв.

Крім того він заявив, що поширювана інформація не відповідає дійсності, проте при тому додав, що не ховається від слідства.

Варто нагадати, що український волонтер Роман Синіцин розповів, що на даний момент відомо про розслідування у справі вбивства працівниці мерії Херсона, активістки Катерини Гандзюк та яким чином до цього причетний український президент Петро Порошенко. На якій садії розслідування справа про вбивсто Катерини Гандзюк?

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

Нагадаємо, голова правління громадської організації "Центр громадських свобод" Олександра Матвійчук розповіла, чому відбуваються напади на політичних та екологічних активістів і чому ці розслідування не доходять до суду.

Як повідомляв "Знай.ua", українці на поточному тижні побачать фільм-розслідування "Гандзюк: системне вбивство". Відомо, що картину покажуть відразу на кількох телеканалах.

Також "Знай.ua" писав, що покійна херсонська активістка Катерина Гандзюк сама підказала слідству, де шукати організаторів її убивства. Саме з цих слів почався цикл сенсаційних подробиць "справи Гандзюк". Але чим далі йшло слідство, чим більше подробиць і припущень спливало, тим рідше згадувались слова загиблої: "У замовника в гардеробі висить форма з погонами".

Верховна Рада не об‘єднається проти президента Зеленського - Рибчинський про результати виборів