Активістка і радник мера Херсона Катерина Гандзюк перед тим як її облили кислотою, постійно отримувала погрози. Про це розповів батько вбитої, в. о. керуючого справами виконкому міськради Херсона Катерини Гандзюк Віктор. Він також підкреслив, що в цей час постійно звучали три прізвища - Мангер, Гордєєв, Рищук. На думку вбитого горем батька, саме ці троє винні у смерті Каті.

"Можливо, Петро Порошенко боїться віддати їх (Мангера, Гордєєва і Рищука. - Ред.) правосуддя, оскільки вважає, що це погіршить його рейтинг.

Хоча, можливо, якби він це зробив – навпаки, підвищило б. Так вийшло, що ці люди належать до різних партій, але загальна ідея наживи, корупції їх поєднала в загальну місцеву феодальну силу, незалежно від партійної приналежності.

"Я так розумію, що владою людям, які можуть сприяти результатами виборів, якась індульгенція дана. Певною мірою ви можете робити що хочете, але забезпечте нам перемогу. Очевидно, це і призводить до таких ситуацій", - сказав батько.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Я три місяці провів поруч з Катею, і ці три прізвища звучали весь час - Гордєєв, Рищук, Мангер. Мангер, Рищук, Гордєєв. Розумієте, вони робили свої операції разом, разом відпочивали, їли, пили, ходили в ресторани, їздили в сауни. Хтось із них сказав, що треба її вбити, інші - погодилися. А те, що вони знають все, тут немає ніяких сумнівів".

Нагадаємо, в США зворушливо вшанували пам'ять Гандзюк: її гідні справи будуть жити вічно.

Також ми писали, Аваков розповів про розслідуванні справи Гандзюк.

Раніше Знай.uа повідомляв,єц Гандзюк заявив про залякування і стеження.

Знай.uа писав, у справі Гандзюк з'явився ключовий підозрюваний.