Скандальний голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв написав заяву про відставку.

Про це повідомив народний депутат Олександр Співаковський у Facebook, оприлюднивши фото заяви.

Зокрема, на опублікованих кадрах можна помітити, що керівник Херсонської ОДА, якого активісти звинувачують у причетності до вбивства Катерини Гандзюк, таки написав заяву про відставку. Можна помітити, що документ був написаний на ім'я чинного гаранта ще 5 квітня.

Гордєєв прийняв власне рішення! Складне. Мужнє. Дуже особисте. Заради суспільного спокою. Заради України! Але з...

Geplaatst door Alexander Spivakovsky op Zaterdag 6 april 2019

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Відзначається, що посаду керівника Херсонської ОДА Гордєєв зайняв у квітні 2016 року.

Варто нагадати, що країнський волонтер Роман Синіцин розповів, що на даний момент відомо про розслідування у справі вбивства працівниці мерії Херсона, активістки Катерини Гандзюк та яким чином до цього причетний український президент Петро Порошенко. На якій садії розслідування справа про вбивсто Катерини Гандзюк?

Крім того він розповів, що Порошенко не збирається звільняти з посад та виганяти з партії людей, причетних до вбивста Гандзюк.

Нагадаємо, голова правління громадської організації "Центр громадських свобод" Олександра Матвійчук розповіла, чому до цих пір замовники убивства активістки Катерини Гандзюк не сидять за гратами і коли це станеться.

Як повідомляв "Знай.ua", покійна херсонська активістка Катерина Гандзюк сама підказала слідству, де шукати організаторів її убивства. Саме з цих слів почався цикл сенсаційних подробиць "справи Гандзюк". Але чим далі йшло слідство, чим більше подробиць і припущень спливало, тим рідше згадувались слова загиблої: "У замовника в гардеробі висить форма з погонами".

Також "Знай.ua" писав, що активістка і радник мера Херсона Катерина Гандзюк перед тим як її облили кислотою, постійно отримувала погрози. Про це розповів батько вбитої, в. о. керуючого справами виконкому міськради Херсона Катерини Гандзюк Віктор. Він також підкреслив, що в цей час постійно звучали три прізвища - Мангер, Гордєєв, Рищук.

Військові усвідомлено голосували проти Порошенка і підтримали Зеленського. Олеся Бацман