У п'ятницю, 15 лютого, стало відомо про те, що підозрюваного у організації вбивства Катерини Гандзюк голови Херсонської облради Владимлава Мангера звільнили з-під варти.

Про це повідомляють ЗМІ із зали Шевченківського суду м.Києва.

У повідомленні йдеться, що за підозрюваного в організації вбивства Гандзюк Мангера внесли майже 2,5 млн грн застави.

вбивство Катерини Гандзюк
вбивство Катерини Гандзюк

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ГПУ заявляла, що оскаржить запобіжний захід та наполягатиме на взятті під варту без права на заставу. Однак цього, як бачимо, не сталося.

Нагадаємо, у справі вбивста активістки Катерини Гандзюк звинуватили очільника Херсонської облради Владислава Мангера.

Владислав Мангер
Владислав Мангер

Запобіжний захід йому обере Шевченківській суд. Однак Мангер виявив бажання пройти перевірку на поліграфі брехні.

Про це пишуть місцеві херсонські ЗМІ.

"Пан Мангер виявив бажання пройти поліграф. Потрібно поставити запитання, замовив він вбивство Катерини Гандзюк. Іншої можливості дізнатися правду у нас немає", - заявив його захисник Костянтин Глоба.

Сам Мангер доповнив це словами:

"Коли трапилася ця трагедія, і у мене був перший допит в поліції, я тоді заявив, що готовий пройти допит на поліграфі".

Захисниця голови Херсонської облради також надала документи, які нібито доводять той факт, що Мангер працював в правоохоронних органах. Та прокурор заявила, що ця інформація не відповідає дійсності і підозрюваний працював у Державній податковій інспекції.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Шевченківському суді триває засідання щодо обрання запобіжного заходу голові Херсонської облради Владиславу Мангер у справі Катерини Гандзюк.

Владислав Мангер
Владислав Мангер

Про це повідомляють ЗМІ.

Адвокати затриманого всіма наявними способами намагаються перекласти підозру у вчиненні злочину на інших, у тому числі і на активістів.

Також Знай.ua писав про те, що під час проведення засідання при обранні запобіжного заходу адвокат підозрюваного Мангера заявив про непублічну роботу Гандзюк на СБУ.