Новий підозрюваний у справі Катерини Гандзюк, якого слідство вважає ключовою фігурою вбивства херсонської активістки, є помічником депутата Херсонської облради і зараз перебуває в Домініканській республіці.

Про це повідомив народний депутат Мустафа Найєм на своїй сторінці у Facebook.

"Новий підозрюваний у справі щодо вбивства Катерини Гандзюк – це Олексій Левін. Справжнє прізвище – Москаленко, уродженець м. Херсон, 41 рік. Член відомого в області ОЗУ Москалов, раніше засуджений за серію вбивств разом зі своїм батьком (теж Олексієм Москаленком). Вийшов на волю в червні 2016 року за т.зв. "законом Савченко"", - написав Найем.

Він додав, що Левін є помічником депутата обласної ради Миколи Ставицького, близького до голови облради Владислава Мангери.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Він не одноразово був в офісі в організатора вбивства Ігоря Павловського; і за непідтвердженою інформацією, саме він на машині Миколи Ставицького приїжджав до Павловського, коли з'ясувалося, що поліція затримала виконавців", - написав Найєм.

Нардеп упевнений, що Левін не міг сам прийняти рішення про вбивство співробітника міської адміністрації.

"За деякою інформацією, зараз Олексій Москаленко-Левін насолоджується погодою в Домініканській республіці, а його батько спокійно перебуває в місті і активно залучений до вирубки лісу", - підсумував Найєм.

Новый подозреваемый в деле об убийстве Екатерины Гандзюк - это Алексей Левин. Настоящая фамилия - Москаленко, уроженец...

Geplaatst door Mustafa Nayyem op Dinsdag 4 december 2018

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що в справі про вбивство Катерини Гандзюк оголосили ще одну підозра – раніше судимому громадянину України Левіну на прізвисько "Москаль-молодший".

Як повідомляв портал Знай.ua, слідство встановила всіх замовників та організаторів вбивства громадської активістки, керуючої справами Херсонської міськради Катерини Гандзюк.

Також Знай.ua писав, мер Херсона приголомшив заявою про убивство Гандзюк – сплила тривожна інформація про імовірність нових замахів на наближених до активістки за її життя людей.