На борту танкера GAS AEGEAN, який йшов під ліберійським прапором в Індійському океані, сталась трагедія: екіпаж виявив мертвими відразу двох своїх моряків. Один із них – український морський офіцер.

Про це повідомляє Фонд допомоги морякам "Ассоль".

"Екіпаж виявив без ознак життя одночасно двох моряків. Один із загиблих - 34-річний другий механік з Ізмаїла (Одеська область), ще один - 39-річний моряк з Росії", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Причини смерті моряків невідомі. За непідтвердженою інформацією, напередодні вони розпивали спирт, який взяли в госпіталі.

Gas Aegean йшов з Франції в Східну Індію, однак після того, як тіла загиблих виявили, танкер вимушено змінив курс і попрямував в Шрі-Ланку.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

За інформацією ланкійського видання Сolombopage, тіла моряків відправлять на експертизу, а правоохоронці вже почали розслідування.

Нагадаємо, біля берегів Туреччини четверо українців загинули на борту російського судна.

Як повідомляв портал Знай.ua, у пожежі на секретному російському підводному човні загинули не всі.

Також Знай.ua писав, в Росії в пожежі на глибоководному човні загинули 14 моряків-підводників