У четвер, 18 липня, стало відомо про страшну трагедію, яка сталася в американському штаті Юта. Так, чоловік випадково вбив м'ячем власну доньку під час звичайної гри в гольф. Поки батько грав, шестирічна Арія Хілл сиділа в гольф-карі.

В цей день здавалося, нічого не віщувало біди, але вона прийшла зовсім раптово у вигляді нещасного випадку. Повідомляється, що коли американець в черговий раз вдарив ключкою по м'ячу для гольфу, той відлетів і вдарив дівчинку по потилиці.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На місце інциденту миттєво прибула місцева поліція, крихітку вертольотом доставили в найближчу лікарню. Проте в результаті удару вона отримала сильні пошкодження голови. Лікарям не вдалося врятувати дівчинку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами співробітників правоохоронних органів, передбачити такий трагічний збіг обставин було неможливо.

Нагадаємо, що українку Інну Скибенко визнали винною у вбивстві 14-місячної дівчинки в дитячому саду в Ізраїлі і засудили до тривалого тюремного ув'язнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Японії в місті Кіото невідомий підпалив аніме-студії Kyoto Animation.

Також портал Знай.uа писав, що на популярному курорті в Кирилівці сталася трагедія, в басейні потонула дитина.