Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі мирного жителя в результаті обстрілу Красногіровки Донецької області. Про це Цензор.НЕТ повідомляє з посиланням на Волноваський відділ поліції Донецької області.

"За фактом загибелі мирного жителя відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.258 Кримінального кодексу України (Терористичний акт)", - повідомили в поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Бойовики обстріляли місто з гранатометів вчора близько 10:40. 60-річний чоловік, який в той час працював на присадибній ділянці за будинком, отримав численні осколкові поранення і помер у лікарні. За фактом загибелі мирного жителя відкрито кримінальне провадження. Подія кваліфіковано як теракт ", - сказано в повідомленні.

Бойовики обстріляли Красногорівку

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вчора вранці в Марьинское відділення поліції надійшло повідомлення про те, що житель Красногіровки почув звук вибуху, крики і дитячий плач. На місце виїхала слідчо-оперативна група і швидка медична допомога. По приїзду поліцейські встановили, що під час обстрілу граната потрапила по вулиці Чайковського, де в той час на городі працював 60-річний чоловік.

Постраждалого доставили в міську лікарню з численними осколковими пораненнями живота, спини і травматичним шоком. Лікарі боролися за його життя, але врятувати чоловіка не вдалося.

Нагадуємо, що на Донбасі загинули герої України

Як повідомляв портал Знай.ua, українські герої змусили найманців Путіна пошкодувати, що народилися на світ

Також портал Знай.ua СБУ "взяла за горло" маріонеток Путіна