На Донбасі унаслідок обстрілів 19 липня загинули двоє військовослужбовців, іще троє дістали бойове травмування.

Цю інформацію повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.

Терористи 26 разів порушили режим припинення вогню. З них 11 разів — із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї — артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм.

Донбас
Донбас

Повідомляється, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 20 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил: поблизу Широкиного, Богданівки, Мар’їнки, Талаківки, Тарамчука, Гнутового, Новотроїцького, Березового, Красногорівки, Чермалика, Авдіївки, Новогнатівки та Пищевика.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксували 6 обстрілів: біля Кримського, Південного, Новолуганського, Луганського та Щастя.

Донбас
Донбас

Крім того українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню повідомила, що 19 липня о 10 годині бойовики здійснили обстріл населеного пункту Красногорівка, що на Донеччині, з гранатомета СПГ-9 із напрямку Старомихайлівки.

Нагадаємо, що оголосили безстрокове перемир'я на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський помститься Путіну за російські паспорти на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, що ад Донбасу повернувся під мирне небо.