Стало відомо, що в понеділок, 29 липня, у Сумах пішов з життя глава Ковпаківського районного суду Олег Чернобай. Про цю траурному подію інформує прес-служба суду.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"27 липня 2019 на 50-му році зупинилося серце життєрадісного, чуйного чоловіка, високопрофесійного судді, мудрого і виваженого керівника, надійного колеги і щирого друга - голови Ковпаківського районного суду міста Суми Чернобая Олега Івановича", - повідомляється в пресі.

Також варто відзначити, що Чорнобай був визнаним авторитетом у суддівському співтоваристві. До того ж, він був справедливим і принциповим суддею, чесною і порядною людиною.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також прес-служба не називає причину смерті голови районного суду. Але, за даними місцевих ЗМІ, Чорнобай помер під час занять у спортивному клубі "Бетон" в Сумах.

Слід додати, що в 2017 році Чорнобай брав участь у конкурсі в новий Верховний Суд. Тоді Громадська рада доброчесності наклала вето на його обрання, аргументуючи це тим, що кандидат користувався за дорученням сімома автомобілями. При всьому цьому більшість дорогих машин йому були надані тещею-пенсіонеркою. До того ж, громадські діячі вважали, що Чорнобай незаконно чотири рази поспіль обирався головою Ковпаківського суду, коли за законом заборонено займати цю посаду більше двох разів.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталася масштабна аварія, в якій загинули троє людей.

Як повідомляв портал Знай.ua, помер талановитий журналіст.

Також портал Знай.ua писав, що Влад Яма втратив кохану людину.