У четвер, 1 серпня в Запоріжжі невідомі жорстоко вбили місцевого кримінального авторитета Олексія Петрова.

Цю інформацію повідомило видання ipne.ws.

Труп було виявлено на території приватного домоволодіння. Вбивці перерізали горло Петрову. Відомо, що спочатку він сам пустив двох чоловіків у двір. Між ними йшла якась розмова, після чого двоє накинулися на одного.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За даними Занози, ім'я Петрова пов'язують з відвалами Чорної гори. Він був одним з 5 членів угруповання кримінального авторитета «Франца». Останній в 2000 роках тримав усі відвали в Запоріжжі аж до приходу Євгена Анісімова. «Франц» помер у 2014 році від цирозу печінки. Йому було 54 роки. В останні роки «Петрик» відійшов від справ, втративши колишній вплив, і займався комерційною діяльністю.

Нагадаємо, авторитетний суддя помер прямо в залі: колеги звернулися з потужною заявою.

Як повідомляв Знай.uа, помер талановитий журналіст, ми росли на його програмах: ясновельможна пам'ять достойної людини.

Знай.uа писав, в Дніпрі попрощалися з 22-кратним чемпіоном України: був таким молодим.