3 серпня приблизно о 15:00 сталась ДТП в селі Тарашани Глибоцького району, Чернівецької області, повідомляє ГУ Національної поліції в області. Зіткнулися Volkswagen Sharan і Mercedes-Benz.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"На місці події співробітники поліції з'ясували, що зазначені машини їхали в попутному напрямку. За словами очевидців, водій мінівена "Volkswagen Sharan", який рухався попереду, раптово почав маневр розвороту. Водій легковика "Mercedes-Benz", який їхав позаду, не встиг зреагувати і допустив зіткнення", – інформують в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Водій Volkswagen був громадянином Румунії і загинув на місці. Троє пасажирів "Мерса" зараз перебувають у місцевій лікарні з травмами.

Нагадаємо, раніше у страшному ДТП загинуло подружжя, за життя двох українців борються лікарі.

Також Знай.иа писав про те, як страшна аварія забрала безліч життів, машини перетворилися на купу металобрухту.

Ще Портал Знай.иа повідомляв, що під Харковом легковик влетів у фуру, понівечені тіла і кров по всій дорозі.