Стало відомо, що у суботу, 3 серпня, в селі Піщане Черкаської області у ДТП потрапили три автомобілі - "Suzuki", "Skoda" і "ВАЗ-2105".

Відразу після зіткнення в диспетчерську Лівобережної станції швидкої допомоги надійшов виклик про подію. Із Золотоноші та Гельмязова без зволікання виїхали три бригади екстреної медичної допомоги в село Піщане.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як тільки медики прибули на місце аварії, вони виявили п'ятьох постраждалих. Двоє: водій та пасажир автомобіля "ВАЗ" загинули на місці. Ще трьом працівники бригад ЕМД встановили діагноз і надали першу медичну допомогу. Потім їх терміново транспортували в Золотоніську лікарню в реанімаційне відділення.

Слід зазначити, що 59-річна жінка із закритою черепно-мозковою травмою і переломами кісток стегна опритомніла у відділенні інтенсивної терапії.

Ще одна постраждала, 26-річна жінка, з політравмою, відкритою черепно-мозковою травмою та закритою травмою грудної клітини - перебуває в дуже важкому стані.

Третій потерпілий, чоловік приблизно 60 років, помер у реанімації.

Нагадаємо, що сталося жахлива ДТП з автобусом і фурою.

Як повідомляв портал Знай.ua, смерть зіркового діджея в центрі Києва, моторошне відео ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що трасу Київ-Чоп вразило жахлива ДТП, двоє загиблих.