У Волинській області сталася жахлива ДТП, яка забрала життя трьох людей, серед яких дитина 2011 року народження. Нещастя сталося 21 квітня, в неділю. Про це стало відомо з місцевої преси, яка, в свою чергу посилається на прес-службу обласної Нацполиции.

Загинула дитина

Трагедія сталася біля села Крупа Луцького району. Пасажирський автобус Луцьк - Тернопіль допустив зіткнення з легковим автомобілем Renault Kangoo. В результаті аварії загинуло троє людей, які перебували в салоні легковика, – чоловік, жінка і дитина 2011 року народження, який помер в кареті швидкої допомоги.

Кадри страшного ДТП

На місці зіткнення працює 8 бригад швидкої. Як мінімум, в результаті ДТП постраждало 16 осіб. Зі слів очевидців аварії, легковий автомобіль врізався у маршрутку, в результаті чого вона перекинулася.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Україна не може стримати сліз

Інформацію про ДТП підтвердили правоохоронці. Як повідомив прес-секретар ГУ Нацполиции в області Віктор Гомоль, зіткнулися легковий автомобіль Volkswagen Caddy і рейсовий автобус Луцьк-Тернопіль; на місці працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром: деталі страшної катастрофи.За інформацією поліції вранці водій одного з автомобілів, рухаючись в напрямку міста скоїв зіткнення з іншим автомобілем, у результаті чого відбулося ще одне зіткнення з іншим транспортним засобом, за кермом якого був 21 водій.

"Знай.uа" повідомляв, що у Вінниці два німці потрапили в страшне ДТП: автомобіль опинився на даху.Близько чотирьох годин дня в центрі Вінниці зіткнулися два легковики з незрозумілих причин. Удар був настільки сильним,що один з автомобілів, а саме, іномарка BMW X5 перекинулася на дах

Нещодавно "Знай.uа" писав, що в Харкові напівгола жінка зістрибнула з даху багатоповерхівки і довго помирав у муках під