Стало відомо, що в Чехії на трасі між містечками Хрудім і Пардубіце зіткнулися мікроавтобуси Renault Master і Ford Transit, в одному з яких поверталися додому із заробітків українці. Про це повідомляє місцеве видання Pardubicky denik.cz.

В результаті зіткнення загинув 21-річний водій автобуса Renault Master і його рідний брат. Заробітчани були родом з села Суходіл Рожнятівського району Івано-Франківської області. Варто зазначити, що у одного із загиблих сиротами залишилося двоє малолітніх дітей, в іншого - дорослий син.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Решту 5 учасників ДТП було госпіталізовано, серед них брат загиблих і водій іншого мікроавтобуса.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Троє поранених були перевезені в лікарню "Градец Кралове", двоє потрапили до лікарень в Пардубіце і Хрудім", - розповів регіональний представник швидкої допомоги Алесь Малий.

Зараз правоохоронні органи з'ясовують всі обставини і причини аварії.

Нагадаємо, в Одеській області чоловік на мопеді збив 9-річну дитину і намагався втекти з місця аварії.

Як повідомляв портал Знай.uа, 8 серпня в Дніпрі водій мопеда збив літнього чоловіка. Очевидці розповіли, що пенсіонер переходив дорогу по пішохідному переходу.

Також портал Знай.uа писав, що у Львівській області під колесами загинула людина.