Вчора в Комунарському районі Запоріжжя за адресою вулиця Космічна, 130 А і Б. Керуюча компанія «Мрія», яка обслуговує ці багатоповерхові будинки, виконувала аварійні роботи по заміні каналізаційного трубопроводу. Працівники усували неполадки з електричним кабелем.

Роботи проводилися з самого ранку і під час усунення несправностей, люди почули вибух, а потім і загоряння, повідомляє інтернет-видання 061.

Вибух у Запоріжжі залишив людей без світла.

«Спочатку був вибух, потім побачила загоряння, спалаху біля нашого під'їзду. Сусіди кажуть, що згоріла побутова техніка. Ми не можемо перевірити, чи все працює — немає світла», - каже мешканка 5-го під'їзду (Космічна, 130б) Марія.

Вибух залишив мешканців двох багатоповерхівок без світла.

В компанії «Мрія» повідомляють, що зараз усіма силами намагаються відновити електрику у багатоповерхівках. Також разом з мешканцями буде складено перелік електроприладів, які вийшли з ладу в наслідок цієї події. За висновком сервісних центрів ремонт техніки буде проведено за рахунок компанії.

В енергокомпанії заявляють, що на даний момент невідомий характер пошкоджень і тому точно називати терміни відновлення електропостачання не можуть.

Із-за вибуху у багатьох жителів згоріла побутова техніка.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що в Харкові біля станції метро “Київська” автомобіль заблокував рух трамваїв.

Як повідомляв портал Знай.иа, у понеділок, 12 серпня, близько 9:30, на перехресті Запорізького шосе і вулиці Шинної зіткнулися Daewoo Lanos і Range Rover. В результаті ДТП постраждали жінка і маленька дитина.

Також портал Знай.иа писав, що АТ "Укрзалізниця" планує в наступному році повернути поїзд Київ-Берлін.