Дві жінки, які приїхали займатися туризмом на відомому курорті, несподівано загинули в горах.

Трагедія сталася в грузинському регіоні Сванеті — на горі Тетнулді знайшли тіла двох туристкок з Білорусі.

Швидка допомога

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цю інформацію повідомляє Служба з управління надзвичайними ситуаціями МВС Грузії:

"Рятувальники виявили тіла двох загиблих, а також поранену туристку". йдеться в повідомленні

За даними "Грузія Онлайн", поранений перебуває у вкрай важкому стані. Зараз тіла і постраждалу відвезли з місця НП. За попередньою інформацією, люди загинули від отриманих відкритих ран — про причини їх отримання поки невідомо.

Регіон Сванетія, північно-західний регіон в Грузії

Нагадаємо, що в Києві син своїми руками зарізав батька і втік в інше місто. Його порізане тіло знайшли в підсобному приміщенні багатоповерхівки мешканці будинку.

Поліція з'ясувала, що вбивця кілька разів вдарив ножем потерпілого. Також вдалося встановити, що до цього може бути причетний родич убитого, а якщо точніше — його син.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі 24-річний хлопець по-звірячому розправився з власною матір'ю, після чого втік з місця злочину.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Тетіївському районі Київської області чоловік приревнував свою дружину до товариша, з яким разом відпочивали. В результаті жінка загинула від руки коханого чоловіка.