Відомий російський актор театру і кіно Валентин Воронін помер у середу, 14 серпня в Єкатеринбурзі.

Цю інформацію повідомляє сайт Свердловського державного академічного театру драми.

Валентин Воронін

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Причини смерті доки невідомі, повідомляється лише, що прощання з Вороніним відбудеться у театрі 16 серпня, про час початку церемонії буде оголошено пізніше:

"Він був переконливий і захоплюючий у ролях дуже різних: в репертуарному аркуші Валентина Олександровича — радянський розвідник і нацистський злочинець, священик і аферист, добряк і негідник… Його герої цинічні і романтичні, харизматичні і майже непоказні, надзвичайно привабливі і відштовхуюче потворні". кажуть колеги Вороніна

Валентин Воронін народився в Оренбурзькій області РФ в 1940 році. Почав роботу в Свердловському академічному театрі драми в 1967 році. У 1982-му актор отримав звання «Народний артист РРФСР». Відзначається, що він пропрацював у театрі більше 40 років.

Нагадаємо, що в загиблого соліста The Prodigy Кейта Флінта знайшли борги на мільйони фунтів.

Як повідомляв портал Знай.uа, про що говорили перед смертю Робін Вільямс, Емі Вайнхаус та інші

Також Знай.uа писав про те, що помер видатний американський актор Данго Нгуєн. Найбільшу славу йому принесла роль в серіалі "Ходячі мерці".