Помер видатний американський актор Данго Нгуєн. Найбільшу славу йому принесла роль у телесеріалі "Ходячі мерці".

Причиною смерті стало онкологічне захворювання, з яким він боровся тривалий час, повідомляє видання POLITEKA.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Данго Нгуєн знімався в серіалах "Знайомтеся, Брауні", "Банші", "Червона дорога" і декількох фільмах, проте популярність йому приніс третій сезон "Ходячих мерців" (The Walking Dead), де він виконав роль охоронця головного лиходія. Після того, як його персонаж був убитий, актор потрапив до складу "Первородних" і приміряв роль вампіра, його можна побачити в четвертому сезоні шоу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перед тим, як стати актором, Нгуєн 20 років пропрацював пожежником. Після звільнення Данго став борцем WWE і тренувався із зіркою реслінгу Робом Вам Дамом.

"Ми молимося за нього і в думках переживаємо з його дружиною Мішель, сім'єю і всіма друзями. Він торкнувся багатьох життів. Ми все буде пам'ятати його кмітливість, енергійність і непохитну рішучість", - йдеться в повідомленні пожежної частини, де служив Нгуєн.

Нагадаємо, що зупинилося серце легендарного артиста: його музика назавжди залишилася у серцях мільйонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, померла легенда світового кіно, захоплювався весь світ.

Також портал Знай.ua писав, що пішов із життя легендарний український спецагент, який здобув кров, заражену вірусом Ебола.