У середу, 7 серпня, стало відомо про смерть лідера легендарної музиканльной гурту Silver Jews Девіда Бермана. Артистові було всього 52 роки.

Новина про смерть зірки з'явилася в акаунті Drag City в Twitter. Як повідомляється, артист страждав від сильної наркотичної залежності, через яку зробив перерву в кар'єрі на 10 років. Офіційна причина смерті поки невідома, але за попередніми даними Берман наклав на себе руки.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Групи Silver Jews з'явилася на світ в кінці 1980-х. Колектив виконував композиції в стилі інді, кантрі і lo-fi-року. Група записала шість альбомів, і в 2006-му році провела своєї єдиний тур по США.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що перед смертю Берман вирішив повернутися до музики. У червні 2019 року він випустив альбом з групою Purple Mountains, а в серпні планував відправитися в тур.

Музикант боровся з наркозалежністю і серйозним психічним захворюванням, в 2003 році він здійснив спробу самогубства.

Нагадаємо, Пугачова втратила найкращого друга.

Як повідомляв портал Знай.ua, раптово померла відома російська бізнес-леді.

Також портал Знай.ua писав, пішла з життя культова письменниця і лауреатка Нобелівської премії.