Померла відома "зла" кішка Grumpy Cat, яка стала справжньою сенсацією соціальних мереж. Вона пішла з життя у віці семи років.

Сумну новину повідомили власники кішки на сторінці Grumpy Cat у соціальній мережі Twitter.

"Деякі дні є більш сумними, ніж інші...", - йдеться в лаконічному підписі до фото.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Смерть настала через ускладнення, які викликала інфекція сечовивідних шляхів. Фанати кішечки сумують за "сердитою" зіркою Мережі. Господарі кішки підкреслили, що Grumpy Cat "допомогла мільйонам людей по всьому світу посміхатися, навіть у найважчі часи".

Нагадаємо, стало відомо про смерть справжньої зірки соціальних мереж — померанського шпіца на прізвисько Бу. Його не стало у віці 12 років. Про смерть улюбленця мільйонів власниця собаки повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", помер творець унікального шедевра: його використовував кожен.

Також "Знай.ua" писав про те, що помер легендарний письменник: пробудив світову літературу від тривалої сплячки.

У Мадриді у віці 91 року помер письменник Рафаель Санчес Ферлосіо. Романіст, есеїст, політолог і фахівець в галузі лінгвістики Ферлосіо отримав широку популярність як автор роману "Харама", що розповідає про один день з життя 11 молодих людей, які приїхали на відпочинок на узбережжі річки Харама. За цей роман він отримав премію Надаля - одну з найпрестижніших літературних премій Іспанії.