Раптово померла відома російська актриса Ірина Цивіна. Вона пішла з життя у віці 55 років.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на подругу Цивіної — Ксенію Хайрову.

"Ірина померла, тільки що розмовляла з моргом, мені підтвердили. Її тіло привезли сьогодні о першій годині ночі, причина смерті поки невідома", - повідомила Хайрова.

Також смерть зірки серіалів "Кадетство" та "Татусеві доньки" підтвердив у своєму Instagram Станіслав Садальський.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Найбільшу популярність Ірині Цивіній принесли ролі у серіалах "Поліцейський з Рубльовки", "По той бік смерті", "Петрівка, 38", "Татусеві доньки" та "Кадетство".

Ірина Цивіна народилася у Мінську, закінчила школу-студію МХАТ, працювала в Московському академічному театрі імені Моссовета, МХАТ імені Чехова і "Сатириконе". З 1993 року по 2003 рік жила і працювала в США.

Ірина була третьою та останньою дружиною знаменитого актора Євгена Євстигнєєва, який був її викладачем в школі-студії МХАТ. 34-річна різниця у віці закоханих не збентежила. Вони прожили в шлюбі шість років — до його смерті в 1992 році.

Після смерті Євстигнєєва Ірина познайомилася з продюсером Джорджем (Георгієм) Пусеп, який емігрував до США. На той час він був одружений, але пізніше розлучився з дружиною. Георгію Ірина народила двох дітей — сина Женю (названого на честь Євстигнєєва) і дочка Зіну. Проживши в Америці десять років, Цивіна з сім'єю повернулася в Москву, пара розлучилася. Після розлучення Пусепс забрав доньку в Чорногорію. Ірина так і не змогла домогтися того, щоб дитина жила з нею.

Нагадаємо, пішов з життя легендарний український актор: оплакує вся країна.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", помер творець унікального шедевра: його використовував кожен.

Також "Знай.ua" писав про те, що помер легендарний письменник: пробудив світову літературу від тривалої сплячки.