Стало відомо про смерть справжньої зірки соціальних мереж - померанського шпіца на прізвисько Бу. Його не стало у віці 12 років.

Про смерть улюбленця мільйонів власниця собаки повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"З глибоким сумом хочу повідомити, що Бу відійшов в інший світ уві сні цього ранку ... Наша сім'я вбита горем, але ми знаходимо розраду в тому, що він більше не відчуває болю і дискомфорту", ​​- йдеться в пості.

Померанського шпіца Бу вважали наймилішою собакою світу. Господиня свого улюбленця активно вела його сторінки у різних соціальних мережах. Почала вона це робити з 2009 року. Собака, яка схожа на плюшеву іграшку, заполонила серця більше 16 мільйонів фанатів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Упевнена, що найбільш радісним моментом для нього була їхня зустріч на небесах ... Бу, ми любимо тебе усіма нашими серцями, і будемо сумувати за тобою до того дня, коли знову зустрінемося. Веселилися, бігаючи разом з Бадді, і творите чарівні капості, де б ви не були", - додала власниця в дописі.

У 2011 році власниця Бу навіть випустила книгу про нього під назвою "Бу: Життя наймилішою собаки в світі". Відомо, що останнім часом собачка страждала від проблем з серцем. Власники Бу розповіли, що протягом його життя отримували тисячі листів від людей, які розповідали, як цей собака “прикрашав їхні сірі будні у складні часи”.

Нагадаємо, в мережі опублікували відео, де школярі навмисне викинули кота з вікна багатоповерхівки. Інцидент стався у Львові. Небайдужі громадяни з'ясували особи тих, хто вчинив таке варварство. Один із хлопців зняв і виклав в мережу відео, в якому розкаюється у вчиненому.

Як повідомляв раніше Знай.ua, собака погриз дитину, коли та ходила колядувати. Господиня агресивної тварини не захистила бідну дівчинку.

Також Знай.ua писав, що на бездомних цуценят неможливо дивитися без співчуття і жалю. А особливо на тих, яких ось-ось викинули на вулицю. Так сталося і з цим милим цуценятом. Його господарі виявилися настільки несправедливими і жорстокими, що викинули малюка не просто на вулицю, а в смітник.